Eläimet

Meidän Doris vahtimme täyttää tänä vuonna jo 8 vuotta. Rodultaan Doris on slovakiancuvac ja luonteeltaan kiltti sellainen. Doriksen lempipuhaa on piehtaroida vastasataneessa lumessa ja kirmailla innoissaan paikasta toiseen. Rapsutuksia hän ottaa mielellään vastaan selälleen kellahtaen.

Sonja on jo 10-vuotias musta saksanpaimenkoiranarttu, joka tuli taloon pari vuotta sitten kodinvaihtajana. Hän on maailman kiltein sakemanni, mutta osaa myös vahtimisen taidon. Sonjan lempipuuhaa on kaivella maata ja järsiä kaikkea mahdollista, josta syystä hänen purukalustonsa on hyvin kulunut. 

Ninja borderi on nyt 4-vuotias pikkuvauva, joka saa sylikokoisena varmasti koirista eniten huomiota. Pienestä koostaan huolimatta Ninja pysyy hyvin laukkaavan hevosen perässä ja jaksaa jopa 20 km ratsastuslenkkejä. Ninja on aloittamassa juuri näyttelytreenit, joten uusia juttuja luvassa!

Viuhti on toinen marsuveljeksistä, joka täyttää tänä kesänä kolme vuotta. Pipsa sai nämä ihanat touhottajat viime kesänä lemmikikseen javälillä huomaan kyllä itse viihtyväni marsujen luona vähintään yhtä kauan kuin Pipsa - on niiden touhailuja vaan niin hauska seurata!

Tiuhti on veljeksistä rokimpi versio. Hänen lempiruokaansa on ehdottomasti salaatti, persija, porkkana ja omenat. Hiustensa harjaamisesta hän ei pahemmin perusta.

Viiru-Matida on 4 kuukauden ikäinen villi-vauva. Hän on lähinnä harjoitellut hmisten yöllistä aktivointia ja erilaisten hyökkäysten toteutusta. Osaa hän myös ottaa erittäin rennosta ja makoisasti omistajansa sylissä kellien. Mice - be aware!

Papana on meidän pupukaksikon äitipupu (ruskea). Hän on melko pelokas ja viettää eniten aikaa omissa oloissaan. 

Pipana on Papanan tytär. Hän on ehkä hiukan sosiaalisempi ja Pipanan kanssa meillä onkin tavoitteena sylissä olon opettelu tämän tulevan kesän aikana.