26.03.2022

Tässä komeilee tallimme tulevaisuuden lupaus "wanna be"- friisiläinen orhi Prinssi. Hän on vuoden ikäinen shetlanninponi, joka on jo nyt valloittanut meidän kaikkien sydämet uteliaalla, kiltillä ja humoristisella luonteellaan.

Milton

27.04.2010

Milton on meillä asustava fellponi-ruuna, joka on ylläpidossa tallillamme ja pitää seuraa tallimme kaikille hevosille vuorollaan. Hänellä on vahva itsetunto eikä se murene edes oripoikien hurjastelujen edessä. Miltonilla käydään maastoilemassa muutaman kerran viikossa, muuten hän viettää rauhallista oloneuvoksen elämää yleensä pää heinäkasassa....

Wilma

23.05.2007

Minun silmäteräni ja maailman ihanin tammamamma arabo-friisi Wilma on tällä hetkellä toivottavasti tiineenä ja varsoo loppukesästä. Wilma on viisitoista vuotias, herkkä ja superlempeä hevonen, joka osaa paljon ja on myöskin halukas tekemään sen mitä pyydetään.

Tallimme friisiläiset orit ovat paitsi komeita, mutta myös fiksuja! Harvoin näkee näin kilttejä oreja, että jopa lapset voivat niitä huoletta hoitaa. Oikeastaan yksikään tallimme hevonen ei ole koskaan toiminut ihmistä vaarantaen ja yksi syy tähän lienee se, että jokainen on kasvanut varsasta saakka täällä.